Hoppa till sidans innehåll

Brev till medlemmarna


 Nu har vi i styrelsen suttit på våra platser i drygt tre månader.

Under den tiden har vi varit representerade under SBF:s årsmöte, haft två telefonmöten och ett fysiskt möte. Vi har på nytt delat upp våra ansvarsområden och satt oss in i rollerna. Denna gång gick allting lite lättare då det är många som sitter kvar sedan förra året och det tillkommit två nya i styrelsen. Att ta över som kassör tar alltid tid då protokoll ska skrivas på och bankärenden ska göras.

Olika Distriktsmästerkap och seriespel omgång 1 har genomförts. Föreningarna har över lag fått mycket beröm för de olika arrangemangen vilket visar på att SvBF är riktigt bra på att arrangera tävlingar samt skapa en härlig atmosfär.

SBF har gått ut med ett brev till alla Distrikt gällande arbetsgrupp till nytt administrations- och tävlingssystem. Vi har vidarebefordrat brevet till alla föreningar samt lagt ut det på hemsidan. En föreningsmedlem har vi fått att vilja ingå i gruppen och det skulle kännas mycket bra om någon mer känner sig manad att ingå. Kontakta mer än gärna oss om Du skulle vara intresserad.

Något vi i styrelsen har diskuterat fram och tillbaka är hur vi ska gå till väga för att få mer hjälp av Er föreningar och enskilda medlemmar. Vi saknar fortfarande en sekreterare i styrelsen, men det som bekymrar oss ännu mer är att det saknas en valberedning i Distriktet. Några har blivit personligt tillfrågade av oss, men har tackat nej. Under det sista telefonmötet vi hade så diskuterades det om vi skulle försöka få med oss varje förenings valberedning att hjälpa till. Har Ni några förslag på sekreterare eller valberedning, kom till oss och berätta!

Sommaren är här och SM börjar närma sig med stormsteg.

Vi i styrelsen vill önska Er alla en glad midsommar, en härlig fortsatt sommar och vi hoppas innerligt att vi ses ute på banorna!

Många Soliga hälsningar

Styrelsen i Svealands Bouleförbund

Genom Ordförande

Maria Bergström

Uppdaterad: 20 JUN 2018 12:47
Skribent: Bertil Jacobsson
Epost: Adressen Gömd
  

Webbshop

te_logo

akuttestet
 

 
RB_puff_250

Propagandafilm  


Spela ett parti här >>

clip_image002

 

Postadress:
Svealands Bouleförbund
C/o Maria Bergström, Östra Boda Klittgatu 15
795 96 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: 070-968 78 95
E-post: This is a mailto link

Se all info