Hoppa till sidans innehåll

Brev till medlemmarna


 Åter igen känner jag mig mycket hedrad och oerhört tacksam för alla som tror på mig som ordförande i Distriktet!

Nu börjar det första kvartalet på året närma sig sitt slut. Från första januari och fram till årsmötet har vi haft två telefonmöten och ett fysiskt möte. Vi har också genomfört två grundutbildningar i Svea Dam med Lotta Larsson och den 7 april blir det fortsättning och diplomering för de som gått.

Den 4 mars gick årsmötet av stapeln och den nya styrelsen valdes. Vi kan konstatera att vi har ett år framför oss fullt med spännande utmaningar där den största är att få personer att vilja vara med och påverka och förändra.

Vi saknar en sekreterare. Styrelsen fick i uppdrag av årsmötet att hitta en sekreterare till sig. I vanliga fall skulle vi kunna lyfta en suppleant till att vara sekreterare men då går vi emot stadgarna eftersom det tydligt står att det ska väljas en sådan. Är det någon som känner sig manad att vara en av oss i spetsen och att tillsammans med alla föreningar driva Distriktet framåt, tveka inte att höra av Dig! Du är varmt välkommen till vårt härliga gäng där vi sprutar idéer och tankar, har viljan att utveckla Distriktet och skrattar tillsammans!

En annan uppgift som styrelsen fick av årsmötet var att tillsätta en valberedning eftersom det inte valdes någon sådan. Den här uppgiften känns väldigt märklig för oss, då det handlar om att tillsätta, välja om, välja nytt i roller som vi själv sitter på. Är detta något för Dig så är Du sååååå välkommen att hjälpa Distriktet med den viktigaste uppgiften som finns för en styrelse!

Det som vi i styrelsen arbetar med nu är att byta firmatecknare, kassören ska få alla behörigheter för att sköta bankärenden och TK arbetar med poängfördelning i Svea Champ, de har nyligen blivit klara med inbjudan och anmälningsförfarandet till seriespelet som har gått ut till föreningarna. Fortsatta utbildningar med Lotta lägger vi planer för så att alla kommer att ha möjlighet att gå.

Slutligen vill jag tacka alla som tror på mig och mina styrelsekamrater! Jag vet att jag har skrivit det förut men jag skriver det igen:

Vi tror på Er och vi ser fram emot att tillsammans med Er alla driva Distriktet framåt och utveckla Svensk Boule!

Vårliga hälsningar:

Styrelsen i Svealands Bouleförbund

Genom Ordförande

Maria Bergström

Uppdaterad: 29 MAR 2018 14:27
Skribent: Bertil Jacobsson
Epost: Adressen Gömd
  

Webbshop

te_logo

akuttestet
 

 
RB_puff_250

Propagandafilm  


Spela ett parti här >>

clip_image002

 

Postadress:
Svealands Bouleförbund
C/o Maria Bergström, Östra Boda Klittgatu 15
795 96 Boda Kyrkby

Kontakt:
Tel: 070-968 78 95
E-post: This is a mailto link

Se all info