Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Arrangera ungdomsevent 2024!

placeholder

Är din förening intresserade av att arrangera ungdomsevent 2024?

Nu är vi i ungdomskommittén i full gång med planeringen gällande ungdomsverksamheten under 2024. Vi söker därför föreningar som är intresserade av att stå som arrangörer för sommarlägret alternativt en eller flera av ungdomstourens deltävlingar. Att arrangera ungdomsevent skiljer sig inte nämnvärt från att arrangera andra tävlingar, tvärtom, tidigare arrangörer upplever att det är en positiv upplevelse som gett mycket energi och motivation. Dessutom bidrar ni till att föra fram och utveckla boulens ungdomsverksamhet.

Vi i UNK har självklart ett nära samarbete med er förening både i planeringen och genomförandet av arrangemanget. Tycker er förening att det låter intressant men har fler frågor? Då är ni varmt välkomna att kontakta ungdomskommittén på vår mail ungdomskommitten@svenskboule.se. För att kunna göra en bra planering ber vi er skicka in er intresseanmälan senast 15 december.

Är er förening intresserade? Klicka på länken nedan för att anmäla ert intresse.

Länk: https://forms.office.com/e/XEa7qmViB4 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2023-11-01

Senast uppdaterad: 2023-11-01

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se