Gå till innehåll
Svenska Bouleförbundet
Svenska Bouleförbundet

Information från juniorkaptenerna

placeholder

De nytillträdda förbundskapterna för juniorlandslaget vill med ett brev ge lite inledande vägledning till alla intresserade juniorer.

 

Hej juniorer!

Vi vill börja med att säga att vi är väldigt glada och stolta över förtroendet vi fått i detta uppdrag och ser fram emot att träffa er alla unga boulespelare ute på gruset inom snar framtid.

Som läget ser ut så har vi utformat en plan framåt i två delar - en kortsiktigare plan som avser det kommande Europamästerskapet i Spanien i oktober 2024, och en lite mer långsiktig plan för nästa års VM som går i Kanada.

Det vi vill göra nu är att gå ut med lite information till er om vad vi önskar från en spelare som hoppas på att ta plats i Sveriges juniorlandslagstrupp.

  • Vi ser gärna att man som spelare tar sin egen satsning på allvar genom att träna på boulen minst två gånger/vecka. Ett träningspass ska hellre vara kortare och fokuserat än bara långt.
  • Vi vill gärna att ni har stöd i er träning från någon vuxen, till exempel en coach eller en förälder.
  • Vi önskar att ni tillsammans med er tränare alternativt en förälder fyller i en träningsrapport som ni skickar till oss i slutet av varje månad där ni beskriver hur er träning sett ut, hur många pass det blev, vad ni tränat på, vilka övningar ni gjort.
  • Vi ser er gärna på eget initiativ ute på många tävlingar under sommaren! Särskilt hoppas vi att ni kommer till SM i Lund och deltar där då det ger oss, tillsammans med andra observatörer vi samarbetar med, bra möjlighet att få se er spela.

Om detta låter lockande och roligt vill vi gärna att ni skickar in en intresseanmälan till oss, till fk.junior@svenskboule.se, där ni också berättar lite om er själva och era mål med boulen, så att vi vet att ni är villiga att göra det som krävs för att vara med bland kandidaterna till Sveriges nästa juniorlandslag.

Vi ser fram emot att höra ifrån er, alla intresseanmälningar är varmt välkomna!

Mvh Signe Holgersson & Kajsa Eklund

Publicerad: 2024-06-02

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Sponsorer

Besöksadress

Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Postadress

Svenska Bouleförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss

08-699 64 60
kansli@svenskboule.se